Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης για «Αυγή»: Ξεπέρασε σε χυδαίο «Πολακισμό» την χειρότερη εποχή του Τσίπρα

Πολιτική

Τα βέλη του κατά της εφημερίδας «Αυγή» για το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στο οποίο κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media o ίδιος, ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά πως η «σημερινή @AvgiOnline ξεπέρασε σε χυδαίο ‘’Πολακισμό’’ την χειρότερη εποχή του Τσίπρα».

«Υιοθετεί άκριτα όλες τις ανοησίες και τις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη, αδιαφορώντας για το εάν βλάπτει την τιμή και την υπόληψη ενός άσχετου με μένα ανθρώπου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός και συνεχίζει: «Ενδιαφέρονται δήθεν οι υποκριτές και για τα ανθρώπινα δικαιώματα…».

Σημειώνεται πως η «Αυγή» στο σημερινό της φύλλο ισχυρίζεται πως ο υπουργός Υγείας «κατηγορεί τον καρκινοπαθή αυτόχειρα από το Ηράκλειο», ενώ καυστικό είναι το σχόλιό της και για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων στην Αττική.

Παράλληλα, η «Αυγή» αναφέρεται και στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατηγορώντας τον υπουργό πως ανάγκασε τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να αποσυρθεί.

«Για την δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχω μιλήσει διότι πλέον είναι στην κρίση του Δικαστηρίου και έχω μάθει να σε σέβομαι την Δικαιοσύνη. Όταν αποφανθεί θα μιλήσουμε για την υπόθεση αυτή» σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, απαντώντας στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρή πρόκληση από τον Ερντογάν η μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας

«Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς με μοναδικά στον κόσμο βυζαντινά ψηφιδωτά, αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόκληση που φέ...

Φόρτωση άρθρων...