Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ρωμανός: Εκνευρισμένος ο Κασσελάκης, δεν λέει τίποτα για τα ζητήματα διαφάνειας

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν», τονίζει o εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε δήλωσή του για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο MEGA.

«Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη. Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη τη κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη», αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός.

«Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στο MEGA αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Mάτι: Είναι ...

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Φόρτωση άρθρων...