Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γεραπετρίτης: Απρίλιο ή Μάιο οι Εκλογές – Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφρονεί τους δημοκρατικούς θεσμούς

Στον χρόνο που θα διεξαχθούν οι Εθνικές Εκλογές αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Απρίλιο ή Μάιο οι Εκλογές όπως έχει πει ο πρωθυπουργός», είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Το πιο κρίσιμο είναι να βγει μία κυβέρνηση ισχυρή και δυνατή», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Η πρώτη Κυριακή είναι σημαντική γιατί θα δείξει τον ηγέτη», ανέφερε και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

«Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού», σχολίασε για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη Βουλή.
Όσο για το τι θα κάνει η Κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος. 

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται. Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος. Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση δυσπιστίας: Τι αναμένεται να πουν στη Βουλή Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης

Το βράδυ ολοκληρώνεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης με την διενέργεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψ...

Σκέρτσος: «Να αποδείξουμε εάν είμαστε με την αλήθεια ή με τα λαϊκά δικαστήρια»

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ του Άκη Σκέρτσου και του Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή. O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε «εάν οι δύο υπουργοί Επικρατείας, ήταν ...

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα ...

Φόρτωση άρθρων...