Σαββάτο
01 Απριλίου 2023

Γεραπετρίτης: Απρίλιο ή Μάιο οι Εκλογές – Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφρονεί τους δημοκρατικούς θεσμούς

Στον χρόνο που θα διεξαχθούν οι Εθνικές Εκλογές αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Απρίλιο ή Μάιο οι Εκλογές όπως έχει πει ο πρωθυπουργός», είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Το πιο κρίσιμο είναι να βγει μία κυβέρνηση ισχυρή και δυνατή», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Η πρώτη Κυριακή είναι σημαντική γιατί θα δείξει τον ηγέτη», ανέφερε και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την αυτοδυναμία.

«Υπάρχουν κοινοβουλευτικοί θεσμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού», σχολίασε για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη Βουλή.
Όσο για το τι θα κάνει η Κυβέρνηση σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλαχτεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος. 

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται. Εκείνοι που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση δεν μπορούν να ηγούνται πολιτικού κόμματος. Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Χωρίς τον φράχτη θα έμπαινε ο καθένας, ο Τσίπρας δεν θα συνέχιζε την επέκταση

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως «δεν είναι δεδομένο μόνο για τους ακρίτες, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας το γεγονός ότι μια χώρα πρέπει να προφυλάσσει τα σύν...

Φόρτωση άρθρων...