Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η οργισμένη αντίδραση Ρωμανού για τα fake news Ζουράρι

Πολιτική

Σε μια εξωφρενική δήλωση προχώρησε ο πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι «επί τη βάσει του προγράμματος που προτείνει τώρα η Νέα Δημοκρατία, το οποίο έχουν αναγγείλει ήδη και το οποίο κατ’ εμένα είναι απαράδεκτα για την ελληνική κοινωνία. Δηλαδή, αυτό που απειλείται πρώτη φορά και ξαναγυρίζουμε στην εποχή του Τζουμπέ του Δηλιγιάννη στην πλατεία Κλαυθμώνος, η κατάργηση της μονιμότητας των δημοσιών υπαλλήλων, το οποίο είναι εξωφρενικό».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως  «όλος ο κόσμος και όλη η Δύση και όλη η Ευρώπη, ενισχύει το Δημόσιο τώρα -λόγω της οικολογικής καταστροφής, λόγω της ανάγκης παρεμβάσεως πια των δημοσίων στα θέματα αυτά, τα οποία είναι τεραστίου κόστους, τα νερά, η θάλασσα που ανεβαίνει, και όλα αυτά και ξαφνικά θα καταργήσει τη μονιμότητα. Θα έχουμε πάλι τις κομματικές στρατιές, που θα πηγαίνουν την Κυριακή και θα κλαίνε στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα κλαψουρίζουν διότι τους απέλυσε και πήρε τους καινούργιους. Αυτά είναι εξωφρενικά, είναι μπαγιάτικα εδώ και ενάμιση αιώνα».

Τα όσα δήλωσε προκάλεσαν τη τηλεφωνική παρέμβαση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Ζουράρι για άθλια fake news.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ρωμανός: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Είναι άθλια fake news αυτά του κ. Ζουράρι και είναι ντροπή σε αυτή τη συγκυρία, λίγο πριν τις δεύτερες κάλπες, να ακούγονται τέτοια πράγματα».

Η κόντρα τους συνεχίστηκε και για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών, καθώς ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «υπάρχει νόμος που ψηφίσατε εσείς με το οποίο ξαφνικά η εστία της διαφθοράς παγκοσμίως, οι τραπεζίτες, δεν μπορούν να ελεγχθούν ούτε από τον εισαγγελέα», με τον κ. Ρωμανό να του απαντά πως υπάρχει μία σειρά από ακαταδίωκτα, «τα οποία τα ψήφισαν πρώτοι -και ορθώς τα ψήφισαν- η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτού του είδους τα ακαταδίωκτα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο για πολύ συγκεκριμένους λόγους για να μπορούν να λειτουργήσουν όπως πρέπει οι συγκεκριμένοι λειτουργοί».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα το να ακούγονται -δεν μπορώ να σας ακούσω άμα μιλάμε μαζί- λίγες μέρες πριν τις εκλογές πράγματα τα οποία -προφανώς- δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και το μόνο στο οποίο σκοπεύουν είναι να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις, νομίζω ότι είναι το λιγότερο ανήθικο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...