Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στα Καλάβρυτα. H έντονη χιονόπτωση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο που συνδέει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με τη Ζαρούχλα και την Περιστέρα.
Το ύψος του χιονιού στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει καταστεί αδύνατη και να απαιτείται επέμβαση των αρχών για την αποκατάσταση της πρόσβασης, σύμφωνα με το kalavrytanews.com.
Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, ενώ επιχειρεί και μηχάνημα έργου της Πολιτικής Προστασίας με στόχο τη διάνοιξη του δρόμου και την ασφαλή απομάκρυνση των εγκλωβισμένων οδηγών.
Παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν στην ίδια περιοχή, όπου δρόμοι έκλεισαν λόγω χιονιού και χρειάστηκε επέμβαση των αρχών για τον απεγκλωβισμό οδηγών και τη διάνοιξη του οδικού δικτύου.
Φάμελλος: «Ενότητα και ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου» (Video)
Πιερρακάκης: «Τα μέτρα πρέπει να είναι δίκαια και αποτελεσματικά, με προτεραιότητα στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις