«Δεν μπορώ να πω σε αυτούς τους ανθρώπους να δείξουν τακτ», είπε, μιλώντας στο Mega, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, όσον αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κρήτη ανάμεσα σε αγρότες και αστυνομικούς.
Σχολιάζοντας εικόνες που προβλήθηκαν από τις συμπλοκές στα Χανιά, σημείωσε ότι «ο κόσμος είναι οργισμένος, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα του και οφείλουμε να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά του» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα ήθελε «να είχαν λυθεί τα προβλήματα των αγροτών και να μην γινόταν τίποτα».
Ανέφερε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δίπλα στον κόσμο που διαμαρτύρεται, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να κατηγορεί την κυβέρνηση για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι αγρότες, σημειώνοντας ότι για αυτά δεν φταίει ούτε η αντιπολίτευση ούτε ο αγροτικός κόσμος.
Χατζηδάκης: Πρόσκληση σε επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ για επενδύσεις στην Ελλάδα
Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για ιδρύματα, σχολάζουσες κληρονομίες και δωρεές - Τι αλλάζει
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις