Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Το κλίμα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να είναι ιδιαίτερα τεταμένο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει στον απόηχο της μεγάλης έντασης που έχει προκληθεί μετά και το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη προς τα μέλη του κόμματος για αλλαγή σήματος, ονόματος και ταυτότητας του κόμματος στο επερχόμενο συνέδριο, με κορυφαία στελέχη να τάσσονται κατά.

Προσερχόμενος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μετά την παρουσία του στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που παρατήρησαν ότι πήγε χωριστά από το κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος, είπε στους δημοσιογράφους: «Να σταματήσει η προπαγάνδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και το αποδείξει σύντομα».

Οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Μαρίνα Κοντοτόλη και Βασίλης Κόκκαλης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στο συλλαλητήριο σε μπλοκ των αγροτών Τρικάλων. 

Κασσελάκης: Να σταματήσει η προπαγάνδα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...