Τρίτη
23 Ιουλίου 2024

Κασσελάκης: «Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη»

Στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης και εισηγήθηκε να προσχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες», ενημέρωσαν η Γραμματέας και ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμονδούρου, ο συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα αποτελεσματικότητα: το κλίμα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις: Πέντε τουρκικά πολεμικά στην Κάσο

Ένα βήμα παραπάνω στην τακτική των προκλήσεων όσον αφορά ζητήματα υφαλοκρηπίδας φέρεται να έκανε η Τουρκία τα τελευταία 24ωρα καθώς μετά τη Navtex που βάφτισε «τουρκική υφαλοκρηπίδ...

Φλωρίδης: Αν υπήρχε το 112 στο Μάτι, ίσως να ζούσαν και οι 104 που χάθηκαν στη φονική φωτιά

Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία άφησε πίσω της 104 νεκρούς και 147 τραυματίες. Με αφορμή τη «μαύρη» επέτειο ο Γιώργος Φλωρίδης σχολίασε: «...

Ζέττα Μακρή: Με το πρώτο κουδούνι θα έχουν ολοκληρωθεί 10.000 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών

Τις επόμενες μέρες δρομολογούνται 10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών με επιλογή από τους πίνακες του ΑΣΕΠ. «Πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό που ικανοποιεί τους εκπαιδευτι...

Φόρτωση άρθρων...