Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Στις 14 Μαρτίου παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στις 15 παρουσιάζεται στο στρατό

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος, ενόψει των επικείμενων Eυρωεκλογών.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τρίτη θα παρουσιαστεί η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα γίνει εκδήλωση για την ακρίβεια και το φορολογικό.

Για τα παραπάνω θέματα έγινε σχετική συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, με τη συνεδρίαση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν τη ψηφοφορία για τα νομοσχέδιο της Κυβέρνησης σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

O Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι παρουσιάζεται στον στρατό την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Μάρτιου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η εκτελεστική εξουσία έδωσε τη δυνατότητα στη Δικαιοσύνη να μην τον αφήσει ελεύθερο

Ερωτήσεις για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο Παύλο...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...