Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου με φόντο τις Eκλογές (Video)

Με διευρυμένη σύνθεση αύριο, Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα γίνει σύσκεψη με φόντο τις Εθνικές Εκλογές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και κομματικά στελέχη τα οποία τρέχουν πυρετωδώς τις διεργασίες για τις επερχόμενες κάλπες.

Στη σύσκεψη θα τεθεί στο τραπέζι το κυβερνητικό έργο των επόμενων μηνών, καθώς τους επόμενους δύο μήνες η κυβέρνηση θέλει να «τρέξει» τουλάχιστον 30 νομοσχέδια όλων των υπουργείων που αφορούν σημαντικά ζητήματα.

Η συζήτηση θα επεκταθεί, και με φόντο τις εκλογές, στην καλύτερη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού.

Οι πιθανές ημερομηνίες για τις Εκλογές 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Εκλογές δε θα πραγματοποιηθούν στο πρώτο τρίμηνου του έτους, με πιθανότερη ημερομηνία την 9η Απριλίου και δεύτερη κάλπη στις 14 ή 21 Μαΐου.

Δεν αποκλείεται οι κάλπες να στηθούν μετά το Πάσχα προς τα τέλη Απριλίου, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα με την ημερομηνία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη από τη δεύτερη κάλπη δε έχει μεγάλο διάστημα διαφορά, ενώ ρόλο για τις Εκλογές θα παίξει και η διεξαγωγή τους στην Τουρκία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 18,1 μονάδων της Ν.Δ. - Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 18,1 μονάδες και συγκεντρώνει 33,2% στην εκτίμηση ψήφου, σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...