Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: «Γελοία η αποστροφή Κουτσούμπα» περί sugar daddies

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για όσα είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή.

«Πρόκειται για μια γελοία αποστροφή» είπε και την χαρακτήρισε επίσης «χυδαία και σεξιστική» είπε ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα στον ΣΚΑΙ 100,3.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε την Πέμπτη στη Βουλή στις σκανδιναβικές χώρες η επιβολή των διδάκτρων ανάγκασε φοιτήτριες να αναζητήσουν sugar daddies προκειμένου να τα βγάλουν πέρα.

Στην κριτική που δέχτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε με νέα ανακοίνωση το ΚΚΕ: «Αλήθεια, δεν γνωρίζουν στη ΝΔ ότι η εμπορευματοποίηση της παιδείας σε μια σειρά από χώρες έχει οδηγήσει ακόμη και σε τέτοια φαινόμενα σήψης, σαν κι αυτά που κατήγγειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος σε εκπαιδευτικά «μοντέλα» του εξωτερικού;»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...