Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για θαλάσσια πάρκα: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς - Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Πολιτική

Στις αντιδράσεις της Τουρκίας στην εξαγγελία ίδρυσης των δυο θαλάσσιων πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι «έχει να κάνει με καθαρά περιβαλλοντικούς σκοπούς, είναι δεδομένη η θέση μας για συνέχιση του διαλόγου, αλλά και ότι δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Απαντώντας στην κριτική για την επιλογή του Φρέντη Μπελέρη να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «ο πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε την ομογένεια τώρα, η στάση μας διαχρονικά δείχνει μια συνέπεια. Το ψηφοδέλτιο έχει ακόμα 41 άξιους υποψηφίους και καλό είναι να μην περιορίζεται η αντιπαράθεση σε αυτόν τον τοξικό τρόπο».

Αναφορικά με την κριτική του κ. Ανδρουλάκη για το ίδιο ζήτημα και τις αναφορές περί ψηφοθηρίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «Έχετε δει ποτέ πολιτικό αρχηγό να βάζει στο ψηφοδέλτιο εν ενεργεία ευρωβουλευτή άλλου κόμματος και ας μας πει αν αυτό δεν είναι με ψηφοθηρικούς όρους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Φόρτωση άρθρων...