Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας

«Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί η 28χρονη Κυριακή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όταν σκοτώνεται μία νέα κοπέλα, ένας άνθρωπος έξω, κοντά – ακριβείς συνθήκες θα αποτυπώσει η έρευνα – από ένα Αστυνομικό Τμήμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι πήγε καλά», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν μπορούμε a priori να πυροβολούμε κάποιον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε την έρευνα» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί αυτή η κοπέλα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στους Αγίους Αναργύρους έγινε μία τραγωδία, μια γυναικοκτονία» πρόσθεσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας αλλά έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την αντιμετώπισή της», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Επικρατείας.

Αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε: «δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή». Διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε αρνηθεί κανένα αίτημα για προανακριτική επιτροπή».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα των «Σπαρτιατών» τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές των Σπαρτιατών».

Σχετικά με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι ένα συνέδριο με τρεις βασικούς στόχους: Είναι ένα ιστορικό συνέδριο, άρα συνέδριο μνήμης των 50 ετών, ένα συνέδριο συσπείρωσης, ενότητας και τρίτον σηματοδοτεί την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...