Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Θα στηρίξουμε την οικογένεια, θα αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις

Πολιτική

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία «για να μην μπούμε σε περιπέτειες» έστειλε από τη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

«Ποιος να το περίμενε ότι θα αυξάναμε τα ποσοστά μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις εκλογές του Μαΐου προσθέτοντας ότι «το ζητούμενο είναι αυτό το ποσοστό να επαναληφθεί και να το ξεπεράσουμε».

«Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν πριν τις εκλογές ότι θα κάναμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλη τη Β Πειραιά. Μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι πολίτες της Β΄ Πειραιά επιβράβευσαν το έργο μας, την επιστροφή στην ανάπτυξη, τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα του προγραμματισμού και απέρριψαν τον διχασμό και την τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης

mitsotakis_salamina

Όπως τόνισε «η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία».

Επανέλαβε, δε, ότι σκοπός της επόμενης 4ετίας είναι να στηρίξουμε την οικογένεια κάνοντας ειδική αναφορά στις αυξήσεις μισθών και συντάξεων.

Όσον αφορά, δε, το θέμα της υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απελπισμένη αντιπολίτευση που λέει σαχλαμάρες για ιδιωτικοποίηση».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων καθώς, όπως είπε, η ΝΔ είναι η παράταξη που ενώνει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Βήμα τολμηρού εκσυγχρονισμού ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών

Σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) μίλησε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών....

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Μητσοτάκης: Προτεραιότητά μας το δημογραφικό και η προστασία της ελληνικής οικογένειας

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Στην τελευταία του ανάρτηση ο πρωθυπουργός μίλησε για το δημογραφικό και την...

Φόρτωση άρθρων...