Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Μητσοτάκης έκανε «έφοδο» σε σούπερ μάρκετ για την μόνιμη μείωσης τιμής

Eπίσκεψη σε σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής και να συνομιλήσει με πολίτες που έκαναν τις αγορές τους.

Τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Παρατηρώντας τη σήμανση για τη μόνιμη μείωση των τιμών σε συγκεκριμένα προϊόντα για διάρκεια τουλάχιστον έξι μηνών ο Πρωθυπουργός που ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Instagram φέρεται να ρωτάει τον Κώστα Σκρέκα τι σημαίνει η σχετική ταμπέλα με τον αριθμό 5%. 

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με έναν πολίτη που έκανε τα ψώνια της εβδομάδας ο Πρωθυπουργός είπε: «Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Όμως, η Kυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Μητσοτάκης: Έκανε «έφοδο» σε σούπερ μάρκετ για την μόνιμη μείωσης τιμής
Μητσοτάκης: Έκανε «έφοδο» σε σούπερ μάρκετ για την μόνιμη μείωσης τιμής

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Ο Φοίβος Ιωαννίδης υπηρέτησε με αφοσίωση τη δημοκρατική παράταξη και η πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίστηκε από γενναιότητα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια κοντά μας» αναφέρει στη συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην β...

Φόρτωση άρθρων...