Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της Ευρώπης είναι πλέον στο επίκεντρο των λύσεων και όχι των προβλημάτων» (Video&Photos)

Μηνύματα ενότητας και νίκης της Νέας Δημοκρατίας εξέπεμψε η κοινή παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και των πρώην Πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για την ημέρα της Ευρώπης.

Κατά την ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η χώρα την τετραετία 2019-2023, αναδεικνύοντας, παράλληλα, την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης...

"Η Ελλάδα της Ευρώπης είναι πλέον στο επίκεντρο των λύσεων και όχι των προβλημάτων... Έτοιμη να συμβάλει να τις δικές της πρότασης σε τρεις μεγάλες προκλήσεις… Τη γεωπολιτική Ευρώπη, το νέο σύμφωνο σταθερότητας και την αναδιαμόρφωση του ταμείου ανάκαμψης ως μόνη μου πυροδοτεί ανάκαμψης και κοινωνικής συνοχής", τόνισε ο πρωθυπουργός. 

"Το μήνυμά της 21ης Μαΐου θα είναι καθοριστικό και θα είναι τόσο ισχυρό που θα ακουστεί και στις Βρυξέλλες. Γιατί όλοι οι Ευρωπαίοι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά… Να ξαναφέρουμε την ειρήνη στην ήπειρό μας, να κλείσουμε το δρόμο σε κάθε αναθεωρητισμό, να φυλάξουμε τα εξωτερικά μας σύνορα και ταυτόχρονα να αντιπαρατάξουμε σύγχρονες απαντήσεις σε σύγχρονες προκλήσεις...", ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εστιάζοντας στην οικονομία κράτησε στην πρώτη γραμμή το μεγάλο στοίχημα της επενδυτικής βαθμίδας. 

"Η Ελλάδα έχει τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ των εταίρων με ρεκόρ μείωσης του χρέους και της ανεργίας και μισό σκαλί πριν την επενδυτική βαθμίδα… Με σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει πράξη εντός του 2023...", σημείωσε ο πρωθυπουργός. 

"Υψώνονται ξανά μπροστά μας παλιά φαντάσματα που ενώ έχουν καταδικαστεί στην κάλπη μπορεί να αναζητούν την εξουσία μέσα από την παγίδα της απλής αναλογικής και επιδιώκοντας νέες περιπέτειες… Να μην κινδυνεύσουν όσα κατακτήσαμε, ούτε να εκχωρήσουμε σε άλλους ένα μέλλον που με τόσο κόπο οικοδομήσαμε...", ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της Ευρώπης είναι πλέον στο επίκεντρο των λύσεων και όχι των προβλημάτων»
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα της Ευρώπης είναι πλέον στο επίκεντρο των λύσεων και όχι των προβλημάτων»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...