Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πιερρακάκης: Μπαράζ συναντήσεων, περιοδειών και επαφών με κατοίκους και φορείς της Αθήνας (Video&Photos)

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο Κυριάκος Πιερρακάκης. O υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών καθημερινά οργώνει τις γειτονιές της πρωτεύουσας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της Αθήνας.

Το πρωί της Τρίτης συναντήθηκε με επιχειρηματίες του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας, όπου συζήτησε για τα οφέλη της ψηφιοποίησης 1500+ υπηρεσιών και για εργαλεία που βοηθούν να γίνει η Αθήνα «έξυπνη πόλη». 

Στόχος, όπως ανέφερε, το 99% των αλληλεπιδράσεων με το κράτος να γίνονται ψηφιακά.

Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης βρέθηκε Σεπόλια και τον Κολωνό, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και καταστηματάρχες για να συζητήσουν προτάσεις που θα κάνουν τη ζωή τους στην πόλη πιο εύκολη.

Το μεσημέρι της Τρίτης συζήτησε για νέους ψηφιακούς ορίζοντες που διευρύνουν τα όρια της δημιουργίας και εμπλουτίζουν τον πολιτισμό, καλεσμένος του κ. Κωνσταντινίδη.

Το απόγευμα συναντήθηκε και συζήτησε με συμβολαιογραφους για το πώς μέσα από ψηφιακά εργαλεία μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και να απλουστεύσουν τα βήματα μέχρι την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας για την είσοδο των ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ

Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της τροπολογίας – προσθήκης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον τίτλο «Αναμόρφωση του πρ...

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Φόρτωση άρθρων...