Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: «Η επίσκεψη σε Χειμάρρα, Λιβαδειά και Δερβιτσάνη θα γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται!» (Video)

Την επίσκεψή του στους κατοίκους της Χειμάρρας, της Λειβαδιάς και της Δερβιτσάνης πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο που συνοδεύεται από τη φράση «Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Η επίσκεψη στην Χειμάρρα, την Λιβαδειά και την Δερβιτσάνη θα γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται!», ο Πρωθυπουργός βρίσκεται μαζί με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα και στέλνουν από κοινού μήνυμα στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

«Δυστυχώς ο πιλότος μας ενημέρωσε ότι ο καιρός αύριο το πρωί δεν θα είναι καλός αλλά σας υπόσχομαι ότι θα έρθουμε οπωσδήποτε και πριν το τέλος του έτους να σας επισκεφθούμε να σας ευχηθούμε καλές γιορτές και να είμαστε μαζί σας και ελπίζω να μας συνοδεύσει και ο πρωθυπουργός», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Έντι Ράμα να απαντά χαριτολογώντας: «συνοδεύσει I dont know, but I'm coming».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (εικόνες)

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πληροφορίες να α...

Φόρτωση άρθρων...