Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Ν.Δ.: Ακόμα περιμένουμε να σπάσει η επταήμερη αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Νέα Δημοκρατία. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νίκος Ρωμανός αναφέρει: «Μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης και μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ των Νέων, του Protothema.gr και της Political που ερευνούν αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση». 

Ακόμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προσθέτει: «Ακόμα περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη να κατονομάσει τους επώνυμους αρθρογράφους, τους οποίους κατήγγειλε ως διαχειριστές δεκάδων λογαριασμών, μεταξύ των οποίων και των επίσημων λογαριασμών του κ. Τσίπρα. Ακόμα περιμένουμε να σπάσει η επταήμερη αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εν λόγω αποκαλύψεις που τον αφορούν».

Ο Νίκος Ρωμανός υπογραμμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία περιμένει να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό «το δυσώδες κύκλωμα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H Ε.Ε. χαιρετίζει την επιστολή του Μητσοτάκη: «Συμβάλλει στον συνολικό προβληματισμό για το μέλλον της ενιαίας αγοράς»

Την επιστολή χαιρετίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς την Πρόεδρο της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των διαφο...

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο σποτ για τη διαφθορά

Στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πάταξη της διαφθοράς αναφέρεται το νέο προεκλογικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου. Αφού αρχικά παρατίθενται στοιχεία σχετικά μ...

Φόρτωση άρθρων...