Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «μοιράζονται» τους κεντρώους ψηφοφόρους - «Δεύτερη ευκαιρία» στον Μητσοτάκη δίνουν οι πολίτες

Το κόμμα στο οποίοι θα στραφούν οι κεντρώοι ψηφοφόροι καταγράφει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco για τον Alpha.

Σύμφωνα με την έρευνα, 26% συγκεντρώνουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ενώ ένα 20% πηγαίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, το 19% μοιράζεται σε άλλα κόμματα, ενώ το 9% εξ αυτών εμφανίζονται αναποφάσιστοι.

Το 72% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση εμφανίζεται σίγουρο για το τι θα ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές (43% πολύ σίγουροι, 29% αρκετά σίγουροι), ενώ λίγο σίγουροι είναι το 13% και καθόλου σίγουροι το 12%. Ένα 3% είπε ΔΞ/ΔΑ.

Στο ερώτημα σε ποιον θα ήθελαν οι πολίτες να δώσουν δεύτερη ευκαιρία, το 37% λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 28% στον Αλέξη Τσίπρα, σε «κανέναν» λέει το 29%. ΔΞ/ΔΑ είπε το 6%.

Αναφορικά με το εάν το σύστημα της απλής αναλογικής θα αποτελέσει για τους ψηφοφόρους μια ευκαιρία για διαμαρτυρία, το 66% απαντά «όχι», το 23% «ναι», ενώ το 11% απαντά ΔΞ/ΔΑ.

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «μοιράζονται» τους κεντρώους ψηφοφόρους

 

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «μοιράζονται» τους κεντρώους ψηφοφόρους
Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «μοιράζονται» τους κεντρώους ψηφοφόρους

 

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «μοιράζονται» τους κεντρώους ψηφοφόρους

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβερνητικές πηγές: Ο Κασσελάκης έχει χάσει τον λογαριασμό - Συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνουν κυβερνητικά στελέχη. «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Κοινώς, μια από τα ίδια από τον κ. Κασσελακη. Κά...

Βορίδης για Ευρωεκλογές: Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις, αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 33%

«Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις αν δεν πιάσουμε το 33%», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο MEGA, αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο που έθεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτά...

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Φόρτωση άρθρων...