Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου.

Υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» στις Εκλογές, κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος», ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της.

Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το υπόμνημα της Νέας Δημοκρατίας κατά του κόμματος Κασιδιάρη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...