Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Τσιάρας – Αναπληρωτές οι Πλεύρης και Ράπτη

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον ορισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Τασούλα, καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας έχοντας ως αναπληρωτές τον βουλευτή Α' Αθηνών Θάνο Πλεύρη και την βουλευτή Β'1 Βόρειου Τομέα Ζωή Ράπτη.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο από το 2019 έως και το 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Φόρτωση άρθρων...