Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να άρει την απόσπαση της υπαλλήλου τη ΡΑΕ

Με αιχμές σχολιάζει την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να άρει την απόσπαση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του, Τάνιας Καραγιάννη από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΕ).

Χαρακτηρίζοντας καλοδεχούμενη την απόφαση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για άρση της απόσπασης, το κυβερνών κόμμα καλεί την Κουμουνδούρου να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες για τις χρόνιες παθογένειες και για το αν η ΡΑΣ επιτέλεσε και σε ποιο βαθμό τον εποπτικό της ρόλο.

«Μετά τις αποκαλύψεις για απόσπαση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και μιας ακόμη υπαλλήλου στο γραφείο του κ. Ραγκούση από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, ενώ την ίδια στιγμή κατήγγειλε έλλειψη προσωπικού στη ΡΑΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να άρει την απόσπαση της κας Καραγιάννη, παρότι μέχρι χθες τη δικαιολογούσε. Κατήγγειλε, δηλαδή, κάτι στο οποίο συνέβαλε να συμβεί», τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της. 

«Καλοδεχούμενη η απόφαση για άρση της απόσπασης. Αλλά πριν από την εύκολη κριτική και τις δηλώσεις ότι “όλα λειτουργούσαν καλά και χάλασαν επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας”, ας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες για τις χρόνιες παθογένειες και για το αν η ΡΑΣ επιτέλεσε και σε ποιο βαθμό τον εποπτικό της ρόλο. Οι πολίτες ζητούν αλήθειες και όχι υπεκφυγές και υποκρισία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αιτήθηκε την άρση απόσπασης της Καραγιάννη και την επιστροφή της στη ΡΑΣ

Την επιστροφή της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου, Τάνιας Καραγιάννη, στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), από την οποία είχε αποσπαστεί και ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με σχετικό έγγραφο.

Σύμφωνα με την επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ προς το υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, Διεύθυνση Διοικητικού), η Κουμουνδούρου αιτείται την άρση της απόσπασης, καθώς κατανοεί «το δύσκολο έργο που από εδώ και στο εξής θα έχει η Αρχή για τη διαλεύκανση των αιτιών του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη και προκειμένου να συνδράμουμε με κάθε τρόπο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασσελάκης, η διαγραφή του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ και το αναγκαστικό ξεκαθάρισμα με στροφή προς τα... δεξιά

Ο Κασσελάκης συνεχίζει τα σόου του μέσω διαδικτύου στοχεύοντας στη νεολαία και πιστεύοντας ότι μετά από 2-3 τετραετίες θα είναι... πρωθυπουργός! Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι βαλτωμένο κ...

Φόρτωση άρθρων...