Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ο Τσίπρας γνώριζε τα πάντα για τον Γεωργούλη από το 2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται πως ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, γνώριζε τα πάντα για τον Αλέξη Γεωργούλη, από το 2022.

Για την υπόθεση Γεωργούλη μίλησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σοκαρισμένη από την καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του κόμματος. «Είναι όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Χθες έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβη και μετά από 15 λεπτά απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το κοινοβούλιο. Δεν είναι αυτονόητα τα αντανακλαστικά αλλά για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους» υπογράμμισε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Η φήμη για κακή συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και με εντολή Τσίπρα ερευνήθηκε η υπόθεση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όταν τον καλέσαμε για εξηγήσεις, αρνήθηκε όσα του αποδίδονταν και μάλιστα έκανε λόγο για συκοφάντηση. Δεν μείναμε όμως εκεί, απευθυνθήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά ούτε εκεί επιβεβαιώθηκε η καταγγελία», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στo Ευρωκοινοβούλιο 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον ευρωβουλευτή να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σύμφωνα με όσα δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Ο κ. Γεωργούλης πέρα από τις εξηγήσεις που θα δώσει στη δικαιοσύνη, θα πρέπει να δώσει και κάποιες εξηγήσεις στον κόσμο που τον εξέλεξε.  Αξίζουν μια εξήγηση. Παράλληλα, τη θέση που κατέχει στο ευρωκοινοβούλιο και εξελέγη μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτεί, να αξιολογήσει και να την επιστρέψει μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη. Κι αν κριθεί και αθωωθεί, βεβαίως το συζητάμε ξανά το θέμα και είναι ανοιχτός ο δρόμος. Του το έχουμε ζητήσει», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA.

«Ζητήσαμε την έδρα του πίσω χθες», ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης, είπε: «Δεν το ξέρω ακόμα αυτό, θα τα αξιολογήσει και θα δούμε και τις αποφάσεις του».

Η Πόπη Τσαπανίδου διέψευσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε το όνομα της της δικηγόρου που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα κάλεσε τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν.

Σχετικά με τις κατηγορίες πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που διέρρευσε τα στοιχεία της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη, η Πόπη Τσαπανίδου είπε πως αυτό είναι ψέμα. «Δεν διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας από εμάς. Αν είναι δυνατόν».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Μπήκαν πονεμένοι άνθρωποι «ασπίδα» στην πολιτική χυδαιότητα της Αριστεράς

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια επιχείρηση, να μπουν πονεμένοι άνθρωποι ασπίδα στην πολιτική χυδαιότητα της αριστεράς» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο OPE...

Φόρτωση άρθρων...