Δευτέρα
29 Μαΐου 2023

Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντασίωση η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Σκληρή κριτική άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα.

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως «Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε νωρίτερα στην Καλαμάτα, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Kυβέρνησης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τονίζει πως «οι πολίτες γνωρίζουν πως αυτό που δεν αλλάζει είναι ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις εμμονές του».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019. Έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον Αραβικό κόσμο. Τα σύνορα μας είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη.

Στη παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ότι στο παρελθόν. Αυτά και πολλά αλλά οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία. Όπως γνωρίζουν ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του. Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης. Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά. Είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπυρόπουλος: «Είμαστε δύναμη ευθύνης - Έχουμε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης»

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη. Τα στελέχη του κόμματος ετοιμάζουν τη...

Φόρτωση άρθρων...