Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Οικονόμου για Λιβανό: «Η αντίδρασή του δεν αρμόζει σε υπουργό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη»

«Ο Σπήλιος Λιβανός οδηγήθηκε σε παραίτηση γιατί η αντίδρασή του σε μια καθ’ όλα απαράδεκτη δήλωση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε υπουργό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Ήταν εντελώς αναληθής η επίμαχη αναφορά και δεν ανταποκρινόταν πουθενά στη διαχείριση εκείνης της τραγωδίας», επεσήμανε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όλα έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε μέσω τραπεζών. Η άμεση αποδοχή της παραίτησης συνιστά την απόδειξη του πώς χειρίζεται η κυβέρνηση αυτά τα ζητήματα.Τα ζητήματα της συμπεριφοράς και της τοποθέτησης σε θέματα που έχουν σημαδέψει δε μετρώνται με εκλογικούς συσχετισμούς. Ήταν μια ατυχής αντίδραση σε μια προσέγγιση που δεν έχει καμία αλήθεια και έξω από το αξιακό μας πλαίσιο ως παράταξης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αντιπερισπασμός»

Αναφορικά με τις δηλώσεις Γεωργαντά το 2012, ο Γιάννης Οικονόμου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε δηλώσεις στελεχών του για τοποθετήσεις μελών του κόμματός του στο κράτος. «Δεν έχουν συνηθίσει σε συμπεριφορές άμεσης αποδοκιμασίας στελεχών τους. Είμαστε διαφορετικοί παντού. Στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες κρίσεις, στην αντιμετώπιση περιστατικών που δε χωρούν δεύτερη εξήγηση για όσους πέρασαν αυτή την τραγωδία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι, να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Έχουμε μια κοινωνία που είναι πολύ κουρασμένη από την κρίση που βιώνουμε», πρόσθεσε.

Ανατιμήσεις

Παράλληλα, για το μέτωπο της ακρίβειας, ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στέκεται στο πλευρό του πολίτη, «στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε». «Οι ενισχύσεις που παρέχουμε είναι μόνιμες». Επίσης, αποκάλυψε ότι «αύριο μάλλον θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ενέργεια».

«Στην ώρα τους»

Σε ότι έχει να κάνει με τη συζήτηση για πρόωρες κάλπες, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τον εκλογικό νόμο που ισχύει».

«Με σχέδιο συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της οπαδικής και νεανικής βίας»

«Οι νομοθετικές παρεμβάσεις που θα κατατεθούν στην Βουλή σχετίζονται με τις αλλαγές στην ΕΠΟ, την επαγγελματική διαιτησία & την αυστηροποίηση στη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της οπαδικής και νεανικής βίας», προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας» (Photos)

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πριν ένα χρόνο...

Μαρινάκης: Από τις πιο ακατανόητες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ η κατάθεση προς ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Από τις πιο ακατανόητες και ανεξήγητες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ο Παύλος Μαρινάκης πως είναι τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε προς ψήφιση ο ΣΥ...

Φόρτωση άρθρων...