Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Στάθης Παναγούλης: «Δίνω ψήφο ανοχής στον Μητσοτάκη»

Ο πρώην βουλευτής έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη στήριξή του προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζει ο Στάθης Παναγούλης, πρώην βουλευτής και αδερφός του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Ο Στάθης Παναγούλης ο οποίος στις Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Β' Πειραιά, χωρίς ωστόσο να εκλεγεί, βρέθηκε το απόγευμα στη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τον βουλευτή του νότιου Τομέα Διονύση Χατζηδάκη, τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Γιώργο Καλαντζή.

Με αφορμή την παρουσία του στη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει στο protothema.gr ότι «δίνω ψήφο ανοχής στον Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο πήχης του 33% και οι «γιαλαντζί πατριώτες»

Πιο συγκεκριμένος ως προς τον εκλογικό πήχη για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές έγινε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δια...

Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή – Θερμά συγχαρητήρια

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτ...

Φόρτωση άρθρων...