Σαββάτο
24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει τον Δημήτρη Κουτσούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τη στήριξή του στον Δημήτρη Κουτσούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, έπειτα από απόφαση της επιτροπής για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ο Δημήτρης Κουτσούλης είναι επιμελητής Α' του ΕΣΥ, εκτελών χρέη διευθυντή στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας όπου ολοκλήρωσε με άριστα τις εγκύκλιες σπουδές του. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Ολοκλήρωσε το αγροτικό του ως γιατρός στην ορεινή Τριφυλία και στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία σε νοσοκομεία της Ευρώπης και στα Ιωάννινα. Διετέλεσε επί επταετίας επιμελητής Β' στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού στην Παθολογία Κύησης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά) και είναι πατέρας δύο αγοριών.

Ακόμα, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου την περίοδο 2014-2019.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: «Δεν εκπλήσσει κανέναν η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν»

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τα μη κρατικά πανεπιστήμια και για την ακρίβεια μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπ...

Φόρτωση άρθρων...