Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: Σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης

Οι ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας εντάσσονται σε μια διαρκή μάχη που θα συνεχιστεί όσο υπάρχει ακρίβεια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90.1». 

Ακόμη, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ διευκρίνισε πως ένα προϊόν που πωλείται 4 ευρώ ανεβαίνει στα 6 και μετά την έκπτωση, πωλείται προς 4 ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και για το αν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία, απάντησε πως οι αποφάσεις είναι του Πρωθυπουργού. 

Οι μεταρρυθμίσεις δεν πρέπει να διχάζουν, είπε ο Παύλος Μαρινάκης. Για την αθλητική βία, είπε ότι η Κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να σχολιάζει μια διαιτητική παρέμβαση. 

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πάγια θέση της Κυβέρνησης είναι η όποια καταγγελία να ερευνάται τάχιστα από τη δικαστική εξουσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...