Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πλεύρης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Αν ισχύουν οι καταγγελίες, μιλάμε για κόσμο που θα μπει φυλακή»

Πολιτική

Στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός επισήμανε για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τις βάναυσες συμπεριφορές πως «Αν ισχύουν οι καταγγελίες, μιλάμε για πολύ σκληρά κακουργήματα, μιλάμε για κόσμο που θα μπει φυλακή».

«Η Πολιτεία θα παρέμβει άμεσα για να προστατευτούν αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «Η Κιβωτός ήταν από τις ΜΚΟ που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στην κοινωνία… Είναι εξοργιστικά αυτά που διαβάσαμε, στο βαθμό που ισχύουν οι καταγγελίες. Όσο και αν μια ΜΚΟ τυγχάνει να έχει καλό όνομα αυτό δεν φτάνει, και είναι υποχρέωση της πολιτείας να την παρακολουθεί».

«Στόχος είναι να βγαίνουν γρήγορα τα παιδιά από τα ιδρύματα. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου είχε φέρει νομοσχέδιο που στόχευε σε αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασσελάκης, η διαγραφή του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ και το αναγκαστικό ξεκαθάρισμα με στροφή προς τα... δεξιά

Ο Κασσελάκης συνεχίζει τα σόου του μέσω διαδικτύου στοχεύοντας στη νεολαία και πιστεύοντας ότι μετά από 2-3 τετραετίες θα είναι... πρωθυπουργός! Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι βαλτωμένο κ...

Φόρτωση άρθρων...