Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ποια έδρα θα κρατήσει τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ενισχυμένο βγήκε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μετά τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κέρδισε περίπου 3,5 μονάδες σε σχέση με τις Εκλογές του 2019.

Η Χαριλάου Τρικούπη έκανε γνωστή ποια έδρα θα κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης και ποιον θα προτείνει το κόμμα για τη θέση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική  μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των Eκλογών της 25ης Ιουνίου.

Με την απόφαση αυτή μένει εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης, ενώ βουλευτής εκλέγεται ο Παύλος Χρηστίδης που ήταν υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...