Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ποιοι είναι οι στόχοι των κομμάτων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Πολιτική

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία έδωσε από την αρχή πολιτικό πρόσημο στις Περιφερειακές Εκλογές και στους τρεις μεγάλους δήμους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χθες ότι το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Κυβέρνηση.

Αυτή την εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε σε όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες, όπου υπάρχει δεύτερος γύρος.

Χθες πήγε στην Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα για τη μάχη στις Περιφέρειες Μακεδονίας – Θράκης και Θεσσαλίας ενώ στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να κερδίσει τις έξι περιφέρεια και τους δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης που αύριο θα έχουμε κάλπες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μήνυμα συστράτευσης στις προοδευτικές δυνάμεις, ενώ παράλληλα κατηγορεί την Κυβέρνηση για αντιθεσμικές πρακτικές και προσπάθειες χειραγώγησης  κι εκβιασμού των πολιτών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα πέρασε μία πιο χαλαρή μέρα, παίζοντας ποδόσφαιρο το πρωί και το βράδυ θα πάει θέατρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Μητσοτάκης για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές (Photos)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το Νέο Ψηφιακό Σχολεί...

Φόρτωση άρθρων...