Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Προεκλογικός «πυρετός» σε όλα τα κόμματα ενόψει των Εκλογών της 25ης Ιουνίου

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται πλέον όλα τα κόμματα για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει και όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Δεν θα υπάρξει καμιά συνεργασία με κόμματα δεξιά και αριστερά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς στόχος είναι η ασφαλή, σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση», επεσήμανε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την χώρα που λέγεται Αλέξης Τσίπρας» ενώ δήλωσε πως η αυτοδυναμία Μητσοτάκη δεν απέτρεψε καταστάσεις.

«Ας θυμηθούν ότι η αυτοδυναμία Μητσοτάκη δεν απέτρεψε τις υποκλοπές ούτε την ακρίβεια», ανέφερε ο Χρήστος Γιάννουλης.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ έχει δύο δεξαμενές άντλησης ψήφων και ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «βαριά φανέλα».
«Εμείς να έχουμε τον ρόλο της πραγματικής δομικής αντιπολίτευσης, η οποία θα μας πάει στο επόμενο άλμα. Το ΠΑΣΟΚ έχει βαριά φανέλα», είπε Κώστας Σκανδαλίδης.

Το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Περιστέρι και θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών.

Συνεδριάζει η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή την ώρα διεξάγεται η συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει στο κοινό και τους ψηφοφόρους του την ομάδα κρούσης που βάζει μπροστά για να πετύχει την επανεκκίνηση του κόμματος.

Οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ στην συνέντευξη Μητσοτάκη στο MEGA

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχολίασαν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν είναι υπεύθυνο ή όχι με τον τρόπο που πολιτεύεται.

Στις αιχμές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας πως το ΠΑΣΟΚ κοπιάρει τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν πως σε αυτό έχουν ήδη απαντήσει οι πολίτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ασκεί πολύ ενεργή πολιτική στη Μέση Ανατολή για να περιοριστεί η ανθρωπιστική κρίση

«Η Ελλάδα ασκεί ενεργή πολιτική στη Μέση Ανατολή για να διασφαλίσει ότι περιορίζεται η ανθρωπιστική κρίση, ενώ διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση “Ασπίδες”», τόνισε ...

Τι περιλαμβάνει η Διακήρυξη για τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου

Την Κοινή Δήλωση για τη σύσταση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτουυπέγραψαν ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος Πρωθυπουργός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ...

Φόρτωση άρθρων...