Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

Νέες απειλές Ακάρ: «Πυροβόλησαν τους ψαράδες μας - Θα υπάρξουν συνέπειες»

Πολιτική

Την τακτική της ψευτιάς, της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας ακολουθεί η τουρκική ηγεσία, επιχειρώντας να παρουσιάσει την Ελλάδα ως παραβάτη, την στιγμή που εκείνη κάνει κουρελόχαρτο καθημερινά το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ ήταν αυτή τη φορά αυτό που επιχείρησε με νέες επιθετικές δηλώσεις προς την Ελλάδα να ανεβάσει το θερμόμετρο της έντασης.

Όπως λέει σε δήλωσή του:

«Εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά για να τα επιλύσουμε μέσω διαλόγου. Δυστυχώς δεν λάβαμε θετική απάντηση από τη γειτονική Ελλάδα. Όπως δεν ήρθαν, προσπαθούν να μας κατηγορήσουν με κάποιες δικές τους έννοιες. Από την Ελλάδα, που όπλισε τα νησιά και διέλυσε το status quo. Μόλις χθες πυροβόλησαν τους ψαράδες μας.

Προκλητική η Ελλάδα μέρα νύχτα. Κάνουν τα πάντα, τα κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση που μας γίνεται αναπάντητη.

Λέμε ότι πριν πέσει το χιόνι στα βουνά που εμπιστεύεσαι, βάλε το μυαλό σου σωστά και τα πόδια σου στη γη. Τους προειδοποιήσαμε και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε.

Αφήστε την προκλητική σας στάση. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Ας μιλήσουμε, λέμε. Δυστυχώς, βλέπουμε ένα πρόβλημα από την άλλη πλευρά ως προς αυτό. Το κάνατε αυτό στην ιστορία, οι συνέπειες είναι γνωστές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτό είναι το όριο Αυτοδυναμίας σε σχέση με τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα κόμματα ενόψει των δεύτερων Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου. Τα επιτελεία των κομμάτων καταστρώνουν νέες στρατηγικές για να προσελκύσουν δυσαρεστη...

Φόρτωση άρθρων...