Τρίτη
30 Απριλίου 2024

ΝΔ κατά Νίκου Παππά για την «κυβέρνηση δολοφόνων»: Με κυρίαρχη τάση τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη

Πολιτική

«Πυρά» προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή της δηλώσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος, Νίκου Παππά που σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, ζητώντας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη «να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο», κατακεραύνωσε την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη».

Αναλυτικά η δήλωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών.

Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο.

Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της.

Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά

Ο πρώην μπασκετμπολίστας μίλησε στην εκπομπή «Χαμόγελα και Πάλι» για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για «συγκάλυψη».

«Αυτό που με καίει είναι ότι πριν δύο ημέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη και αυτοί οι δολοφόνοι είναι ακόμα ατιμώρητοι. Με καίει που για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης η οποία προσπαθεί συστηματικά, είναι κεντρική της στρατηγική, η πολιτική της επιλογή να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα. Μία συγκάλυψη, που σ’ όλους εμάς που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, μας εξοργίζει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

«Πώς να αποδοθεί δικαιοσύνη σε μία επιτροπή φιάσκο που έχουν στήσει εκεί πέρα και προεδρεύει ένας κλόουν, ο οποίος κάνει χαβαλέ και χαζογελάει, που πηγαίνει ο Καραμανλής και απαντάει με μία υπεροψία, λες και έχει χάσει αυτός την οικογένειά του εκεί μέσα», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρου...

Φόρτωση άρθρων...