Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Σε μεγάλο επενδυτικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη τις επόμενες μέρες ο Μητσοτάκης

Πολιτική

Στις ΗΠΑ θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 24 Ιανουαρίου για μεγάλο επενδυτικό φόρουμ. Ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αλλά και αντιπρόσωποι σημαντικών ελληνικών εταιρειών θα παρευρεθούν στην Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου της JP Morgan.

Την παράσταση θα «κλέψει» σίγουρα η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον ελληνικής καταγωγής CEO της JP Morgan, Jamie Damon και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τους αντιπροσώπους των ελληνικών εταιρειών που θα ταξιδέψουν.

Την Τετάρτη 24 Ιανουάριου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης για την Κυκλαδική Τέχνη που θα γίνουν στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πανεπιστήμιο Columbia, και από εκεί και πέρα θα αναχωρήσει για το Σικάγο, όπου θα ξεκινήσει και το δεύτερο σκέλος της επίσκεψης.

Στο Σικάγο θα μεταβεί στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του.
Η εν λόγω εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για την ομογένεια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει τιμητική πλακέτα από την πολιτεία του Ιλινόις την οποία θα του παραδώσει ο ομογενής υπουργός Εσωτερικών της πολιτείας, Αλέξης Γιαννούλιας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Φόρτωση άρθρων...