Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τις καρδούλες και τα παπούτσια με το σήμα της Ν.Δ.

Κόντρα σε υψηλούς τόνους είχαν στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την προστασία των καταναλωτών.

Η ένταση ξεκίνησε στην Ολομέλεια αποτέλεσαν έπειτα από τις αναφορές της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» πως ο «Πρωθυπουργός λείπει από τη Βουλή και ανεβάζει βίντεο στο tiktok»

«Λέτε για το tiktok του κ. Μητσοτάκη, αλλά να εκλεγείτε φτιάχνατε βιντεάκια με καρδούλες, μέχρι και ο Κουτσούμπας σας ειρωνεύθηκε, αφήστε τις υποκρισίες γιατί δεν ταιριάζουν στη Βουλή», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σηκώνοντας το γάντι.

«Κύριε Γεωργιάδη, άθελά σας ή ηθελημένα, συνομολογήσατε γιατί με αποφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί θέλει να γλιτώσει από μένα. Τις ειδικές δυνάμεις πρέπει να στείλει κανείς για να γλιτώσει από τη Ζωή. Να του πείτε και τις ειδικές δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας, από μένα δεν θα γλιτώσετε», απάντησε με νόημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ορισμός του bullying

Παίρνοντας τον λόγο ξανά, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ως «τον ορισμό του bullying», αναφέροντας, για να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό, την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για τη συμπεριφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στα δικαστήρια του Βόλου. Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στη θητεία της ως προέδρου της Βουλής.

«Εσείς ως πρόεδρος της Βουλής, επειδή διαφωνούσατε με το τρίτο Μνημόνιο, προσπαθήσατε να εμποδίσετε την ψήφιση. Για να ξεπεραστεί το bullying που κάνατε εκείνο το βράδυ χρειάστηκε να μείνουμε στα πατώματα για να γλιτώσουμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ψηφίσαμε το 3ο Μνημόνιο για να γλιτώσουμε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε όλο νόημα ο υπουργός Υγείας.

Δεν θα ξαναδείτε 41%

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε και αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση για απόπειρα συγκάλυψης των αιτιών που οδήγησαν στο δυστύχημα των Τεμπών, την εγκάλεσε πως προτάσσει για όλα τα ζητήματα το 41% με «50 αποχής όμως», προβλέποντας πως «δεν πρόκειται να δει ξανά τέτοια ποσοστά, είστε σε αποδρομή από την πρόταση μομφής και μετά».

«Απολαμβάνω να ξεσκεπάζω την υποκρισία και το συμφέρον σας. Όποτε μιλάτε για τα Τέμπη μιλάτε για το συμφέρον σας και όχι γιατί πονάτε για κάποιο παιδί», είπε παίρνοντας τον λόγο ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Βλέποντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ είχε εγκαλέσει νωρίτερα τον ίδιο για τον ίδιο λόγο, την κατηγόρησε για υποκρισία και ανέφερε ειρωνευόμενος πως όνειρό της ήταν να γίνει θαλαμοφύλακας ή απουσιολόγος, καθώς η ίδια «το παίζει σήμερα θαλαμοφύλακας της Βουλής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ, Μούσταφα - Το μήνυμα για ειρήνη και την προοπτική δύο κρατών

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζήτησαν για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα και τις εξελίξεις στη Δυτική Όχθη, τα αποτελέσματα της διεθνούς διάσκεψης της Ιορδανίας και για τις κ...

Φόρτωση άρθρων...