Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση μία εβδομάδα πριν τις Eκλογές

Στην τελική ευθεία των Εκλογών μπήκε από σήμερα η χώρα και τα κομματικά επιτελεία να έχουν πάρει «φωτιά». Η πολιτική αντιπαράθεση βρίσκεται στο «κόκκινο» λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

«Πάμε δυνατά στο τελευταίο σπριντ» προέτρεψε παλιούς και νέους ΟΝΝΕΔήτες στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος στο Σύνταγμα.

«Δεν θέλω να υπάρχει να υπάρχει κανείς εφησυχασμός, η τελευταία εβδομάδα πάντα είναι η πιο κρίσιμη. Ξέρουμε ότι έχουμε καλό ρεύμα, ξέρουμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά θέλουμε να είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην γεμάτη πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για παράσταση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ με αφετηρία αλλαγής του εκλογικού χάρτη τη Δυτική Ελλάδα.
«Κύριε Μητσοτάκη την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε οριστικά το Μέγαρο Μαξίμου. Την άλλη Κυριακή έρχεται η αλλαγή, στις 21 κερδίζουμε και τις 22 σχηματίζουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν θα ξεχάσουμε ούτε το έγκλημα των Τεμπών ούτε το βιασμό της Δημοκρατίας από τις παράνομες παρακολουθήσεις δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ερώτηση του MEGA σχετικά με τις υποκλοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε πως «δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με το τι λέει ο κ. Τσίπρας ούτε με τα γκρίζα σποτ που βγάζει και φαίνεται να κυριαρχούν στην καμπάνια του. Δεν είναι δυνατόν να μας κουνάει το δάχτυλο για θέματα κράτους δικαίου, αυτός που έχει δίπλα του τον αμετάκλητα καταδικασμένο. Εδώ έχουμε αμετάκλητη καταδίκη από ανώτατο δικαστήριο της χώρας 13-0».

Νέο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας ταυτόχρονα κάθε περιθώριο συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη λίγα πράγματα έχω ουσιαστικά να συζητήσω. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει αλλάξει αρκετά την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, την έχει φέρει πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια σειρά από θέματα έχουμε βασικότατες διαφωνίες και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον κ. Ανδρουλάκη δύναμη προοδευτικού εκσυγχρονισμου. Το αντίθετο θα έλεγα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα τους κάνω τη χάρη να έχουν αρχηγό δεκανίκι. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, ένα εύκολο ΠΑΣΟΚ, έναν στρατηγικό σύμμαχο. Η αγωνία του είναι μόνο μία, να μην αναγεννηθεί η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, γιατί γνωρίζει καλά ποιος είναι ο αντίπαλος της ΝΔ», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Με τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις και στην Αθήνα κορυφώνεται την τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες η προεκλογική σύγκρουση των κομμάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...