Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Μώραλη: Τι συζήτησαν (Photos)

Πολιτική

To κατώφλι του δημαρχείου Πειραιά πέρασε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από την επίσκεψή του στη Δημοτική Αγορά του Πειραιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιάννης Μώραλης συζήτησαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος του Πειραιά, της κεντρικής πολιτικής σκηνής κ.ά.

Παρόντες στη συνάντηση από τον Δήμο Πειραιά ήταν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης και πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ιωσήφ Βουράκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος.

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Μώραλη

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνόδευαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, καθώς και στελέχη του κόμματος από τον Πειραιά.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Γιάννης Μώραλης προσέφερε στον Νίκο Ανδρουλάκη μια μινιατούρα του Λέοντος του Πειραιά και μια φανέλα του Ολυμπιακού για τον γιο του, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Μώραλη

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης έκανε περιοδεία στην πόλη μας και σε αυτό το πλαίσιο, τον υποδέχθηκα με χαρά στο γραφείο μου. Η συζήτησή μας περιστράφηκε σε θέματα του Πειραιά, της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της προεκλογικής περιόδου. Ήταν μια εποικοδομητική πολιτική συζήτηση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στον διάλογο που μοιράστηκε με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, μπροστά στις κάμερες, ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, το «phantom» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Μώραλη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τουσκ και Μέτσολα – Στο τραπέζι και οι ευρωεκλογές

Μίνι σύσκεψη κορυφής ενόψει των ευρωεκλογών έγινε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συναντάται το πρωί στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό της...

Φόρτωση άρθρων...