Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας την Τετάρτη το πρωί

Το μεσημέρι θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστα Σκρέκα, για τα μέτρα της Κυβέρνησης κατά της ακρίβειας.

Πολιτική

Στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυβερνητική σύσκεψη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας. Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη, συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Ο Πρωθυπουργός αρχικά καλοσώρισε τους υπουργούς - παλαιούς και νέους - στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο για το 2024 και τους τόνισε ότι «οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστα Σκρέκα, για τα μέτρα της Κυβέρνησης κατά της ακρίβειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε το μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Φόρτωση άρθρων...