Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα έβαλε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό

Πολιτική

Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στον χρόνο των εκλογών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βάζει τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργικό συμβούλιο ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομάδες, περίπου 10 νομοσχέδια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος επίσης στο υπουργικό είπε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών με σεμνό τρόπο.

Ζήτησε επίσης, από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παράλληλα μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. Αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...