Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική

Τη συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο του debate αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στον διάλογο που είχαν με τον Πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα, στο διάλειμμα της τηλεμαχίας. 

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός του είπε ότι τον είδε στη συνέντευξη με τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA και ότι ήταν καλός.

«Σχολιάζαμε διάφορα πράγματα. Μάλιστα, μου σχολίασε γιατί εκείνη την ημέρα, την προηγούμενη, είχα δώσει μία συνέντευξη στην κυρία Μπάρκα, στο MEGA. Και μου είπε «είδα τη συνέντευξή σου, ήταν καλή». Του λέω «εντάξει, σε αντέγραψα, άρχισα και εγώ να πηγαίνω σε αυτές τις εκπομπές. Σου πιστώνω ότι εσύ το ξεκίνησες», ανέφερε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρή πρόκληση από τον Ερντογάν η μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας

«Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς με μοναδικά στον κόσμο βυζαντινά ψηφιδωτά, αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόκληση που φέ...

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές – Ποιες είναι οι στρατηγικές των κομμάτων

Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν τριάντα ημέρες στη διάθεσή τους για να πετύχουν τη μέγιστ...

Φόρτωση άρθρων...