Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τι υποστηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για την αποκάλυψη των «Παραπολιτικών»

Απάντηση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που κυκλοφορεί σήμερα και δημοσιεύει καταγγελία πρώην εργαζόμενης στο κοµµάτι της καθηµερινής φροντίδας των δωµατίων του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση, Κατερίνας Ρούσσου, στη Νάουσα της Πάρου, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του.

Η Σβετλάνα Αργύρη καταγγέλλει στα «Παραπολιτικά» ότι εργαζόταν στη συγκεκριµένη επιχείρηση κατά την περίοδο 2016-2017 χωρίς να έχει ασφαλιστεί βάσει του νόµου, γεγονός που η ίδια έµαθε µε ιδιαίτερα επώδυνο τρόπο.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιάννη Ραγκούση:

«Με το τελευταίο της δημοσίευμα η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ παραθέτει εκ νέου καταφανώς αναληθή και συκοφαντικά στοιχεία για το πρόσωπο του εντολέως μας, Ιωάννη Ραγκούση, Βουλευτή.
Προφανώς ούτε η χυδαία αυτή επίθεση πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι κοινοί συκοφάντες σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, γι’ αυτή την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και πλαστογράφηση της αλήθειας.

Για τον Ιωάννη Ραγκούση
Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι
Θεόδωρος Π. Μαντάς
Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος».

Η ανάρτηση του αδερφού της πρώην συζύγου του, Χρήστου Ρούσσου:

 και η ανάρτηση του αδερφού της πρώην συζύγου του, Χρήστου Ρούσσου

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...