Σαββάτο
25 Μαρτίου 2023

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Ζελένσκι: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μεταφέρει τις ευχές του για το νέο έτος στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για την κατάσταση των Ελλήνων της Ουκρανίας, ενώ διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ουκρανίας για τη συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας προς τη χώρα του.

Ακόμα, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ουκρανία στο μέλλον.

Η επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης:

«Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, για να μεταφέρει τις ευχές του για το νέο έτος στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για την κατάσταση των Ελλήνων της Ουκρανίας, ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Zelensky για τη συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας προς τη χώρα του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ουκρανία στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκωπτική αντίδραση Μητσοτάκη για Ανδρουλάκη: Ρωτήστε τον να πει αυτός τι εννοεί για τον «άγνωστο Χ Πρωθυπουργό»

Απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, περί τρίτου πολιτικού προσώπου για τη θέση του Πρωθυπουργού μετά τις Εθνικές Εκλογές σε περίπτωση κυβέρνηση...

Σύνοδος Κορυφής: Τριμερής του Νότου με πρωτοβουλία Μητσοτάκη για την οικονομία

Κινήσεις συντονισμού στον άξονα του ευρωπαϊκού Νότου επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει και της σημερινής συζήτησης που θα γίνει στη Σύνοδο Κορυφής για την οικονομική διακυβέρν...

Φόρτωση άρθρων...