Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Την αποφυλάκιση Μπελέρη-Κοκαβέση ζήτησε από την Αλβανίδα υπουργό Εξωτερικών ο Κασκαρέλης

Την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τσάκα συνάντησε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Κασκαρέλης, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών κρατών - μελών ΝΑΤΟ στο Όσλο.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έθεσε στην Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου Χείμαρρας Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Σημειώνεται πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Πρέσβυ της Ελλάδος στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τους Μπελέρη-Κοκαβέση, ενώ ταυτόχρονα δίδονται οι κατάλληλες οδηγιες για τον χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι, κατόπιν σχετικών οδηγιών, η Πρέσβυς της Ελλάδας έχει συναντηθεί προσφάτως και με τους δύο κρατούμενους και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο δίλημμα των Ευρωεκλογών έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Πολιτική σταθερότητα ή κίνδυνοι»

Το μήνυμα ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών που θα γίνουν στις 9 Ιουνίου έστειλε και από τη Χίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο ...

Φόρτωση άρθρων...