Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα της αλλαγής»

Πολιτική

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου είναι πρώτος και με διαφορά εξέφρασε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο πρώην Πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας: «Ως εδώ! Ως εδώ με την αισχροκέρδεια, με την οικογενειοκρατία, με την ανισότητα, με την αδιαφορία, ως εδώ με την αλαζονεία. Ως εδώ με την αδικία. Ως εδώ με το καθεστώς Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα της αλλαγής!».

Θύμισε τα τελευταία λόγια του Μαρίνου Αντύπα: Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης και πρόσθεσε ότι σήμερα είναι επίκαιρα καθώς «οι ανισότητες διευρύνονται, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Ένα αυταρχικό παρακράτος καταλύει βάναυσα τις ελευθερίες μας, ακόμη και αυτή των επικοινωνιών μας. Με κακόβουλα λογισμικά και παρακολουθήσεις».

Η αδελφότητα η ενότητα του λαού μας είναι το μόνο όπλο του απέναντι στις δυσκολίες που περνά, ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε απευθυνόμενος σαφώς προς τον κ. Ανδρουλάκη «Και ελπίζω αύριο να μη μας πούνε ότι κλέβουμε και τα συνθήματα του Μαρίνου Αντύπα …».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσιο εκφραστή και κορμό της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης του τόπου μας.

«Και αν τα ιδανικά και οι αξίες του, τα συνθήματά μας αυτά, είναι ξανά επίκαιρα είναι γιατί έχουμε τη χειρότερη δεξιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που τα έχει κάνει επίκαιρα. Και γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα ηττηθεί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ τη νικήσει. Και θα τη νικήσουμε. Να είστε σίγουροι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης από Γρεβενά: «Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού» (Photos)

Στα Γρεβενά περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κατ' αρχάς,...

Μητσοτάκης για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές (Photos)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το Νέο Ψηφιακό Σχολεί...

Μητσοτάκης: Σαφέστατο μήνυμα στα Σκόπια - Να σεβαστούν τη συμφωνία και να χρησιμοποιούν μόνο το όνομα Β. Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας - Προανήγγειλε panic button για εφήβους - Ανέφερε ότι οι καταγγελίες γυναικών θυμάτων κακοποίησης έχει...

Φόρτωση άρθρων...