Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα, δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε»

«Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην εσωκομματική μάχη, αναφέροντας φράση του Ουίνστον Τσόρτσιλ, σύμφωνα με την οποία «η πολιτική είναι events my dear». 

Ο πρώην Πρωθυπουργός πρόεδρος ρωτήθηκε αν στη συνάντηση έκανε «ταχύρρυθμα» μαθήματα στον διάδοχό του και απάντησε πως «μαθαίνει γρήγορα».

«Θα με βλέπετε συχνά στη Βουλή»

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ακόμα πως οι δημοσιογράφοι θα τον βλέπουν συχνά στη Βουλή, καθώς «εδώ είναι το γραφείο μου», ενώ σημείωσε πως η συνάντηση των δύο δεν έγινε στην Κουμουνδούρου καθώς «δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση - παραλαβή».

«Του έδωσα το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών»

Πάντως, σε ερώτηση για τις εσωκομματικές ισορροπίες εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει διάσπαση, καθώς «δεν θα ωφελούσε κανέναν», ενώ αστειευόμενος σημείωσε πως «του έδωσα το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών».

Σε ερώτηση για το αν θα πάει στο γήπεδο στον αγώνα του Παναθηναϊκού (σ.σ.: παίζει απόψε με την ΑΕΚ), απάντησε: «Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Κασσελάκης: «Τιμώ τον Τσίπρα»

Εξερχόμενος του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις στο περιστύλιο για τη συνάντηση που είχαν και κράτησε μιάμιση ώρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσοι με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα, δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...