Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τσίπρας: Στο Μικρολίμανο με τους πολιτικούς συντάκτες

Σήμερα είναι ημέρα χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει των αυριανών Εκλογών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποδέχθηκε τους πολιτικούς συντάκτες σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο στον Πειραιά, όπου συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα.

«Όσο τρέξαμε... τρέξατε», ανέφερε το μήνυμα με το οποίο καλούνταν οι δημοσιογράφοι στη 1 το μεσημέρι σε εστιατόριο της Καστέλας, προκειμένου να «γιορτάσουμε που φτάνουμε στο finish».

Tο κλίμα είναι ιδιαίτερα χαλαρό, με τον Αλέξη Τσίπρα να υποδέχεται τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να καθίσει ανάμεσα σε Πόπη Τσαπανίδου και Ράνια Σβίγκου, έχοντας φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Το σχόλιο Τσίπρα για Ολυμπιακό

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στον τελικό της Euroleague και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα της κάλπης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους «Σπαρτιάτες»: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στο κόμμα των «Σπαρτιατών» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Μετά και τη δήλωση του Βασίλη Στίγκα ότι ο...

Κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – Σήμερα η απολογία του

Σήμερα μετά το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για την απολογία του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κινδυνεύει ακόμη και με 10ετή κάθειρξη. ...

Φόρτωση άρθρων...