Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Βαρβιτσιώτης: Διέψευσε πως παραιτήθηκε λόγω του γάμου των ομοφύλων - «Θέλω να προσφέρω στη ναυτιλία»

Πολιτική

Την πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την ανακοίνωση της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα και την πολιτική εν γένει έδωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θέλει να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ναυτιλίας στην χώρα μας και να βοηθήσει την πρωτοκαθεδρία που έχει η Ελλάδα στην θάλασσα, να την έχει και στη σειρά. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε έμμεσα τις πληροφορίες για ενασχόλησή του με τη ναυτιλία στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην συνέχεια απάντησε στη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον ίδιο να παραιτείται γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Όπως είπε, ήταν ένας από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην αξιωματική αντιπολίτευση τότε που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός τόνισε πως η σχέση του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραμένει καλή και τόνισε πως μετά από μία διαδρομή 20 ετών ο κύκλος της κοινοβουλευτικής του παρουσίας λήγει εδώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Λίμνη Κάρλα: «Αγροτική οικονομία και υποδομές παραμένουν ακόμα τραυματισμένες» (Photos)

Τη λίμνη Κάρλα επισκέφθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία, όπου συνάντησε τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, την αντιπεριφερειάρχη Μ...

Φόρτωση άρθρων...