Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βορίδης για Ευρωεκλογές: Καθαρή νίκη της Ν.Δ. θα εκπέμψει το μήνυμα της εντολής για συνέχεια

«Το βράδυ της 9ης Ιουνίου, θα εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα και τα αποτελέσματα θα διαμορφώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς. Οι επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές δεν είναι, ούτε ουδέτερες, ούτε αδιάφορες, ούτε μόνο ευρωπαϊκές. Μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα εκπέμψει το μήνυμα της σταθερότητας, της εμπιστοσύνης και της εντολής για συνέχεια».

Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην Παλλήνη, σε πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα: «Το πολιτικό ζητούμενο των προσεχών ευρωεκλογών».

Παράλληλα, τόνισε πως «είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας όμως και τα ευρωπαϊκά ζητήματα που έχουμε μπροστά μας και μας αφορούν άμεσα: Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετανάστευση, ανταγωνιστικότητα ευρωπαϊκών προϊόντων. Άλλη η πολιτική με πλειοψηφία σοσιαλιστών, κομμουνιστών, πρασίνων, άλλη με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

«Η κάλπη των ευρωεκλογών δεν προσφέρεται, ούτε για μηνύματα, ούτε για αδιαφορία, ούτε για αποχή, ούτε για χαλαρή ψήφο. Η παράταξή μας, ενωμένη, είναι έτοιμη να δώσει δυναμικά και αυτή τη μάχη», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι δημοτικές τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, Παλλήνης και Ραφήνας - Πικερμίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Φόρτωση άρθρων...